De-voorbije-week...

Van actie voeren tot snotterdesnot…

Voor het eerst in mijn leven heb ik actie gevoerd. Samen met een aantal collega’s en mensen van andere kantoren trokken we richting Brussel met de vakbond om ons ongenoegen te uiten. Momenteel zijn ze vanuit Brussel bezig met oneerlijke praktijken en deze keer kunnen we niks anders doen dan ons eens te laten horen. Ze zijn er mee bezig en aan de hand van een examen zou alles in orde kunnen komen, het zal wel nog even kunnen duren. We zijn daar met een goed gevoel vertrokken. Laat ons hopen dat ze zich aan hun woord houden! Ondertussen zijn we ingeschreven voor een ander ‘verplicht’ examen die dit jaar nog door zal gaan. En dit allemaal na 13 jaar dienst…

Vanaf woensdag ben ik me slecht beginnen voelen… hoofdpijn, vastzittend slijm, hoesten, snotterdesnot… lang leve sinutab… maar ik heb het gevoel dat ik misschien toch iets straffers nodig zal hebben. Met een rustig weekend in het vooruitzicht… veel rusten… geen zotte dingen doen… hoop ik tegen maandag tip top in orde te zijn.

Ondanks het ziek voelen, ben ik toch gaan sporten (fatburning)… zweten voor zot!! Was het nu van de koorts of was het daar nu zo warm… nog nooit heb ik zo hard gezweet als toen! Maar het deed wel deugd… ik ben zo blij dat ik terug zo gemotiveerd ben om te sporten. We zouden zelfs op maandag naar de zumba gaan, iets dat ik niet zo graag zal doen, maar het is beter dan niks doen.

Deze week ging ik meedoen met Zoetie… tijdens de werkdagen zo min mogelijk suikers eten… dat is mij een beetje gelukt maar niet helemaal. Maandag kreeg ik van een collega een appelrozijnenbroodje… echt lekker!! En een ijsje op het werk, was een must. Zo warm weer, drukkend warm in de bureau… dat vraagt om ‘verfrissing’ ;-).

Ook kreeg ik een brief van onze personeelsdienst dat er een aanpassing was aan mijn loonfiche inkomstenjaar 2014. De wijzigingen zijn doorgegeven aan de belastingen maar gelieve hen toch zelf te contacteren. Dat gedaan en vrijdag zat er al een brief in de bus met de aanpassing in mijn voordeel… als dat geen goed nieuws is… bedankt collega’s van de belastingen :-).

Het einde van de werkweek… eerst boodschapjes… naar huis… eindelijk rust en een beetje uitzieken!

20160912_172334_hdr

Advertenties

13 gedachten over “Van actie voeren tot snotterdesnot…”

  1. Amaai, Na 13 jaar dienst nog eens een examen moeten afleggen. Alsof je nu je job nog niet zou kennen.
    Mijn vrouw heeft hetzelfde als jij : zich slapjes voelen, slijm en snotteren. Maar met een gezonde levensstijl komt dat wel gauw in orde. En als jij je toch een keer iets minder zou voelen, kijk dan nog eens naar die brief van de belastingen. Dan voel jij je direct weer beter. 🙂
    Groetjes !

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.