De-voorbije-week..., Ons-weekend

Lezen in het zonnetje… wandelen in de regen… dit was onze week!

De voorbije week…

 • Was het alweer een drukke week op het werk… het is ongelooflijk hoeveel telefoons en mails wij krijgen… het houdt maar niet op!
 • Hadden we geluk met het weer op woensdag… een mooie stralende zonnige dag… ideaal om te lezen op ons terrasje, wat we dan ook gedaan hebben! Zelfs vrijdag was het schitterend weer, de moment om ons broodje op te eten in het Muinkpark  (een restant van de 19e-eeuwse Gentse dierentuin) aan het werk.
 • Konden we fier zijn op onze Duivels… goed gedaan mannen!

Ons weekend…

 • Vrijdag stond er een feestje gepland, Vlambiance met Willy Sommers, Matthias (vriend van Laura Lynn), Laura Lynn en Swoop aan het kasteel van Wippelgem.
  Na wat gekibbel over stoelen, was  het een geslaagde avond. We hadden 320 euro betaald voor een tafel van 8 met 2 flessen champagne… maar er waren maar 4 (??) stoelen per tafel. We waren al met 5 ‘oudjes’ die zeker een stoel nodig hadden. Op een gegeven moment kwam er iemand vragen om de te-veel-stoelen die we hadden, om die terug te geven. Die jongen deed nu ook maar wat hem gevraagd werd, maar er is hem vriendelijk gezegd geweest dat als je zoveel betaald dat er toch ten minste genoeg stoelen aanwezig mogen zijn. Uiteindelijk mochten we de stoelen houden, want er waren nog een aantal vrije tafeltjes.
 • Zaterdag werd er gewandeld in het Kluisbos, een stevige wandeling (op en neer) van 10,2 km… een mooi gebied om te wandelen. Het weer viel al bij al heel goed mee, tot we in een ferme bui terecht kwamen, gelukkig scheen opeens het zonnetje terug waardoor we op 1-2-3 terug droog waren.
  En keken we naar de film ‘Time Lapse‘, ik heb het niet voor sci-fi, maar ik vond het een goede film.
 • Zondag waren we ook van plan om te wandelen, de wandeling ‘Kalkens Meersen’, maar toen we naar de buienradar keken, leek het ons verstandig om thuis te blijven. Zo werden alle wandelingen die we hier liggen hadden, eens gesorteerd en in plastic mapjes gestoken. Ook hebben we meer dan 700 films gesorteerd op de pc en die ook in mapjes (thriller-drama-comedy-…) gestoken, zodat de films gemakkelijker terug te vinden zijn qua genre. Nog een 190 tal te gaan en dan is dat ook eens in orde.
  Ook op zondag keken we films… ‘A walk in the Woods‘, een leuke komedie // ‘Enless Love‘, een ‘typisch’ romantisch liefdesverhaal.

Momenteel ben ik eindeloos achter met blogjes schrijven, blogjes lezen…
De extra tijd met Zoetie nu er geen zwemles meer is, is zo leuk dat we er ten volle van genieten.
Dus gene paniek… jullie blogjes worden zeker gelezen, enkel een beetje later dan verwacht! 🙂

Advertenties

15 gedachten over “Lezen in het zonnetje… wandelen in de regen… dit was onze week!”

 1. oei, dat was toch een smet op de organisatie van Vlambiance hoor! Gelukkig werd het toch nog goedgemaakt.
  Het Kluisbos, is wel heel dichtbij voor ons maar wandelen doen wij er niet (meer). Mijn vrouw kan zo’n wandelingen jammer genoeg niet aan. Maar ik fiets er wel eens op de flanken, ik kom er graag!
  Je week werd weer mooi in beeld gebracht ook, super!

 2. Inmiddels liggen de Rode Duivels helaas uit het toernooi. Maar ze hebben het in ieder geval een stuk beter dan gedaan ons elftal! Tijd met elkaar doorbrengen is inderdaad erg waardevol, geniet er lekker van!

 3. Na een drukke werkweek een fijn en gevarieerd weekend, waarin jullie helemaal op adem konden komen. Hoewel, meer dan 700 films sorteren op genre, dat lijkt me ook wel een hele karwei.
  Groetjes !

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.