De voorbije week…

  • een nieuwe werkweek met een nieuwe baas… spannend! De eerste week ‘samen’ zit erop en dit viel heel goed mee. Het is nog zoeken en uitzoeken hoe ze alles gaat aanpakken en als haar ‘PA’ (personal assistant – had ze een vraag wist ze mij te vinden) probeer ik haar te helpen en bij te staan waar nodig.
  • vakantie = geen zwemles… wil zeggen: veel Q-time met Zoetie… altijd fijn om extra tijd samen te hebben en te kunnen genieten van elkaar.
  • stond ik versteld van de vele wegenwerken in Gent, wat ook wil zeggen langer onderweg naar het werk/huis… en het zijn geen werken van korte duur, maar van maanden…
  • zat ik op een losgeslagen bus… zo voelde het toch. Door de werken zijn er files, waardoor de bussen veel vertragingen oplopen en sommige chauffeurs denken dat ze door te snel te rijden die vertragingen kunnen inlopen, maar niks is minder waar… Dus beste chauffeur van De Lijn, ik waardeer het dat je ons op tijd wil brengen naar onze bestemming, maar hou het veilig.
  • kregen we telefoon dat er een ploeg die provinciaal speelt, interesse heeftΒ in onze voetballers, vooral in de keeper mini-me. Nooit gedacht dat voetballertjes van 11 jaar gescout werden. De keuze ligt volledig bij de mini-me’s en zij kiezen om bij hun huidige ploeg te blijven. Ze hebben een tof voetbalploegje… iedereen is elkaars vriend… ze spelen graag voetbal samen… ze voelen zich daar goed… en daar draait het toch om.
  • momenteel ben ik 2 boeken tegelijkertijd aan het lezen… ‘De welwillende‘ (tip van Saar) en ‘Later‘. Ik lees zelden 2 boeken op het zelfde moment, maar het boek ‘De welwillende‘ is nogal een heftig verhaal! Ook geen gemakkelijk boek trouwens, daarom even een thriller (mijn favoriete genre) tussendoor.
  • ook gingen we eens op bezoek bij onze buurtje J&A… aten we verse ananas, zo lekker maar een heel gedoeΒ om die te snijden… aten we ook lekkere aardbeien uit de aardbeienautomaat… werd er gesport… keken we tv… en zo zijn we weer een weekje verder.
Advertenties