Eindelijk was het zover… ons reisje richting het zuiden van Frankrijk… een reisje waar we heel erg naar uitkeken… rust… zon… natuur… genieten!
Donderdag de auto helemaal volgeladen met alles wat we nodig hadden… hopelijk hadden we niks vergeten… dat overkomt ons soms wel eens… (rijbewijs… Siciliรซ… ๐Ÿ˜‰ )
Vrijdag vroeg uit de veren en om 7u reden we richting la douce France… 685 km voor de boeg.
Met enkele tussenstops om wat te eten en drinken… zelfs wisselen van kledij… het werd alsmaar warmer en warmer… kwamen we rond 13u30 aanย hetย hotel ‘Les Charmilles‘, onze overnachting. Een niet te duur hotelletje met zwembad… ideaal om te verfrissen na een lange autorit en even tijd om te rusten… lezen… genieten van het warme weer…

De 2e dag vertrokken we rond 10u richting Tavernes… onze bestemming! Volgens de gps zouden we rond 16u aan het huisje zijn. Na een uurtje rijden kregen we de melding van de gps ‘de route werd gewijzigd naar aanleiding van de huidige verkeerssituatie’… en dit niet 1x maar constant tot we haar het zwijgen hebben opgelegdย (we konden het echt niet meer horen!)… dat wou ook zeggen dat we niet om 16u maar om 18u30 aan het huisje zouden toekomen… ooooh neeee!!!!

De gps stuurde ons van de autosnelweg…. wat nu??? De gps volgen of de autosnelweg??? Ondertussen hadden we vernomen dat er mensen vast stonden in files, die alsmaar langer en langer werden. Dan maar de gps volgen langs de nationale wegen… en wat een geluk!! Opeens versprong de gps van 18u30 naar rond 17u… oefย (dank u wel, madam van de gps)!!!
Eens terug op de autosnelweg hebben we nog even in vertraagd verkeer gezeten, maar al bij al viel het heel goed mee en konden we vlot doorrijden… rond 17u kwamen we aan bij het huisje…
onze vakantie kon beginnen…

20150719_135223_Pano

20150719_135406_Pano

Advertenties