Na een rustige winterperiode ben ik volop aan het sporten geslagen…
allee, volop… voor mijn doen toch! πŸ˜‰

Fatburning
Terug ga ik op regelmatige basis naar de les, een uurtje een total body work-out… super leuk om te doen en zo jammer als ik niet geweest ben… gewoon volhouden!

Crunches – squats – bridges
Door de 30-days-challenge-gekte op facebook, heb ik mijn eigen schema opgesteld met 3 oefeningen (zie hierboven –Β oorspronkelijk 4 oefeningen – ook de plank, maar ik kreeg er rugpijn van… wat ook de bedoeling niet is).
Ik ben begonnen met 25 crunches – 55 squats – 55 bridges en geΓ«indigd op 135 crunches – 250 squats – 135 bridges. Wat deed ik dit graag en zo gemakkelijk… een work-out wanneer het je beste past en vooral je kan dit thuis doen.
Ik vond het zelfs jammer dat mijn schema er op zat… het weekje rust dat ik voorzien had deze week (heel belangrijk volgens Zoetie) voelde maar raar aan. Ik had het gevoel dat al mijn inspanningen verloren gingen gaan, dus heb ik enkele dagen toch een paar oefeningen gedaan… het isΒ zonde om niks te doen.

Steps – lunges – bicycle crunches
Vanaf 1 mei begin ik aan mijn nieuw schema… te beginnen met 30 steps – 20 lunges – 20 bicycle crunches… om te eindigen met 180 steps – 150 lunges – 140 bicycle crunches.
Ik kijk er heel er naar uit om er aan te beginnen.

Badminton
Van zodra de voetbaltrainingen gedaan zijn, kan er weer elke woensdag gebadmintond worden. Ik ben benieuwd wat dit ga geven na een tijdje niet te spelen. The battle goes on…

Start 2 run
Door een pijnlijke knie laat Zoetie het afweten om aan start 2 run te beginnen. Heel jammer… maar volkomen te begrijpen. Nu zit ik hier wel met de loop-goesting (en dat voor iemand die dit absoluut niet graag doet!). Ik wil het echt graag eens proberen… en wie weet krijg ik de mini-me’s wel mee… πŸ˜‰
Een vraagje aan de lopende of joggende blogger, welke app gebruiken jullie? Ik heb gezocht en véél gevonden. Ik wou de app Start 2 run met Evy Gruyaert proberen, maar daar lees ik toch veel negatieve commentaren en nu weet ik het niet goed.
Dus laat het mij weten… welkeΒ app is een aanrader!

tumblr_mj8eqgyLof1s7cu3zo1_500-980

Door het sporten…

voel ik mij zoveel beter in mijn vel…
voel ik mij zoveel energieker…
zie ik mijn lichaam zo veranderen…
vind ik het fijn om complimentjes te krijgen…

Het sporten maakt me blij! πŸ™‚

Advertenties