De-voorbije-week...

De voorbije week…

Deze week stond toch vooral in het teken van de read-a-thon… op elk moment dat er gelezen kon worden, werd er ook gelezen!
In de auto aan school… in de zetel… in ons bedje… zelfs tijdens de pauze op het werk!

Niet simpel met 2 schoolgaande mini-me’s, het huishouden (die op een laag pitje stond), boodschapjes… maar ik zit op schema… oef!

Ook werd er veel spelling geoefend… elke dag woordjes schrijven… ook WO werd elke dag grondig herhaald (in mijne tijd hadden we toch zoveel huiswerk niet!).
Maar op woensdagmiddag mag er al wat meer ontspanning zijn… Fifa op de Wii voor de mini-me’s en ik heb de tijd genomen om enkele blogjes te bezoeken (het waren er veel!).

Komend weekend gaan we naar het Boekenfestijn… Kerstshoppen… halen we de kerstversiering van onder het stof… en wordt er nog een beetje gelezen… ik moet die 1200 bladzijden halen!! 🙂  Fijn weekend!

Advertenties

10 gedachten over “De voorbije week…”

  1. 1200 bladzijden, dat is me een doel wel. Alhoewel, ik geloof dat ik toen ik naar Brussel ging werken met de trein maar 200 blz. per week minder las… Oeps!

    Fijn weekend!

  2. Ik ben blij dat er hier vanavond een mannenfilm wordt gekeken, het geeft mij de gelegenheid om mijn blogs bij te lezen,….en morgenmiddag wil ik eens een midagje niks doen,…..veel nood aan,…..geniet van de kerstversiering en de marktjes,…..

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s