sunshine-awardEen tijdje geleden werd ik genomineerd door Marion (Mijn Kladblog) voor de Sunshine Blogger Award, bedankt hiervoor Marion :).

De regels
1. Show het logo van de Award
2. Uit jouw waardering naar de blogger die jou genomineerd heeft
3. Deel 7 feitjes over jezelf
4. Nomineer 15 bloggers en link naar hun site
5. Contacteer de 15 gekozen bloggers en laat ze weten dat ze zijn genomineerd!

7 feitjes over mezelf

1 – Verslaafd aan lezen
Overal waar ik ga, gaat mijn boek mee. Van zodra ik even tijd heb (op de bus – bij de dokter – op de veerboot…) lees ik! In de week wordt er ’s avonds zelden naar tv gekeken, maar gelezen. Lezen op een bankje in het zonnetje… of knusjes in de zetel… zalig! Pure ontspanning!

2 – Citytrips
Mocht het budget het toelaten zou ik wel ieder weekend op citytrip willen gaan… een dag of 3 eventjes weg, super vind ik dit! Maar ik hoef niet te klagen, we zijn dit jaar al een paar keer weg geweest: naar de Ardennen, weekje in Nederland – Landal Lommerbergen, Barcelona, NormandiΓ«, Eppe-Sauvage en in november gaan we nog eens een weekendje naar Heusden-Zolder. Wie weet komt er nog een weekendje weg in oktober πŸ˜‰ .

3 – Total-body-workout
Samen met een vriendin vorig jaar gestart met de Total-body-workout en ik had nooit gedacht dat een groepsles mij zo zou liggen. Ik vind het zelfs super om te doen!
Vroeger sportte ik graag op mijn ééntje in de fitness, maar naar de fitness gaan is niet zo evident met het werk, huishouden, ook de verdere verplaatsing naar de fitness.
Nu is het maar een kleine 7 min rijden, een uurtje heel intensief springen-puffen-zweten, een leuke lesgeefster en een leuke groep vrouwen… meer moet dat niet zijn πŸ™‚ – Dans mee.

4 – Sparen
Ik ben een spaarder. Ik spaar elke maand, zoveel mogelijk! Het is niet dat ik mezelf niks gun, maar ik kan het niet laten om alles te berekenen, herberekenen… Door de hagelschade heb ik mij een andere auto aangeschaft, een heel goede en zelfs verantwoorde aankoop, maar toch deed het een beetje hartzeer dat ik mijn spaargeld zag verminderen.
Nu heb ik een app geΓ―nstalleerd om mijn uitgaven beter onder controle te houden… echt handig!

5 – Wilde bloemen
Ik ben verzot op wilde bloemen! Al die mooie kleurtjes mooi samen…
Ik ga volgend jaar een poging doen om wilde bloemen te zaaien in een grote pot voor op ons terrasje. Laat ons hopen dat het lukt!

6 – Op mijn eigen
Ik heb graag mensen om mij heen, maar ook ben ik graag eens alleen, op mijn eigen.
Alleen en op het gemakje naar de winkels, een koffietje gaan drinken… in alle rust. Daar kan ik echt van genieten.

7- Flavie
Flavie is een bijnaam die ik eens gekregen heb tijdens een avondje stappen en bij deze een leuke nickname voor mijn blogje πŸ™‚

De genomineerden
Nomineren vind ik echt moeilijk… geen idee wie ik kan nomineren omdat ik al zoveel Sunshine Blogger Award blogjes voorbij zag komen (bij deze nog een weetje: ik ben soms de eeuwige twijfelaar!). Ben je nog niet genomineerd en wil je mee doen… voel je vrij en doe het gewoon πŸ™‚

Advertenties