Uitgelezen

Uitgelezen…

9200000002310803Ze komt nooit meer terug – Hans Koppel

Mike Zetterberg woont met zijn vrouw Ylva en hun dochtertje in een huis net buiten Helsingborg. Op een dag komt Ylva niet thuis uit haar werk. Mike gaat er aanvankelijk van uit dat ze iets is gaan drinken met wat collega’s, maar als ze de volgende ochtend nog niet thuis is, vreest hij het ergste.

De politie beschouwt hem als hoofdverdachte. Mike vecht om zijn onschuld te bewijzen én probeert zo goed en zo kwaad als het kan zijn verdriet de baas te zijn om hun dochtertje te beschermen. Hij is onwetend van het feit dat Ylva nog leeft en zich op een steenworp afstand van hun huis bevindt. Haar ontvoerder speelt een wraakzuchtig, sadistisch spel dat teruggaat naar een tragedie in hun beider verleden. Zal Ylva ooit kunnen terugkeren naar huis?

Op de kaft staat “nagelbijtende spanning van de eerste tot de laatste bladzijde” en ik ben er volledig mee akkoord! Ik heb het boek op 1 avond uitgelezen, gelukkig zijn het maar 218 bladzijden (en het leest gemakkelijk en vlot), want ik kon niet stoppen met lezen. Ik moest weten wat er ging gebeuren en hoe het zou eindigen. Ondanks mijn vermoedens, heeft het toch een verrassend einde. Een spannende tussendoor thriller. 

Advertenties

4 gedachten over “Uitgelezen…”

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s